Сузбиена криминална група поради трговија со марихуана, приведени 10 лица

Обезбедени се материјални докази – пари и поголема количина на наркотична дрога која потекнува од правен субјект … Продолжи со читање Сузбиена криминална група поради трговија со марихуана, приведени 10 лица