Судењето на Зеќири почнува на 15 декември, се падна кај истата судијка од случајот со Рашковски

На ексгенералниот секретар на Владата ќе му суди за повеќекратно извршување на кривичното дело злоупотреба на службената … Продолжи со читање Судењето на Зеќири почнува на 15 декември, се падна кај истата судијка од случајот со Рашковски