Столтенберг: Турција ја пушта Шведска во НАТО

Тој рече дека пристапниот протокол се иницира и дека Турција потврдила дека ќе го ратификува влезот на … Продолжи со читање Столтенберг: Турција ја пушта Шведска во НАТО