Столтенберг: Падот на ракетата не беше намерен напад, немаме индиции дека Русија подготвува воени акции против НАТО

Вчерашниот инцидент покажува дека војната во Украина продолжува да создава опасни ситуации. Русија започна бран нови напади … Продолжи со читање Столтенберг: Падот на ракетата не беше намерен напад, немаме индиции дека Русија подготвува воени акции против НАТО