Столтенберг: Нема воена закана од Русија по регионот, но внимателно следиме што прави

Влијание на трети земји, вклучително и руско, постојат на Балканот, тие се обидуваат да најдат истомисленици, но … Продолжи со читање Столтенберг: Нема воена закана од Русија по регионот, но внимателно следиме што прави