Стојаноски: Што се смени за една година, па фирмата за надзор на коридорите 8 и 10-Д од несоодветна со решение на Влада, стана соодветна

Јавното обвинителство да не спие и веднаш да отвори постапка. Не може да се дозволи проект за … Продолжи со читање Стојаноски: Што се смени за една година, па фирмата за надзор на коридорите 8 и 10-Д од несоодветна со решение на Влада, стана соодветна