Стоилковски: На криминален начин од УЈП се исплатени 22 милиони евра за поврат на ДДВ

Според него, парите биле извлечени за поврат на ДДВ преку разработена шема, а директорката Лукаревска не ја … Продолжи со читање Стоилковски: На криминален начин од УЈП се исплатени 22 милиони евра за поврат на ДДВ