Стефанова за „Плацови на Водно“ побара конфискација, максимална казна за Груевски, минимална за Камчев и условна за Новачевски

Судот да има предвид дека обвинетиот цело време како премиер и претседател на политичка партија ја користел … Продолжи со читање Стефанова за „Плацови на Водно“ побара конфискација, максимална казна за Груевски, минимална за Камчев и условна за Новачевски