Ставовите на Малески не кореспондираат со оние на Пендаровски, но претседателот ќе продолжи да соработува со него

Одамна е зад нас времето кога сите советници на претседателот и премиерот, до последен, имаа задача само … Продолжи со читање Ставовите на Малески не кореспондираат со оние на Пендаровски, но претседателот ќе продолжи да соработува со него