Српското МВР ја забрани прошетката во рамки на „Европрајд“ во Белград, организаторите не се откажуваат и најавија жалба до судот

Според Министерството, од безбедносна проценка е утврдено дека постои висок ризик да биде загрозена безбедноста на учесниците … Продолжи со читање Српското МВР ја забрани прошетката во рамки на „Европрајд“ во Белград, организаторите не се откажуваат и најавија жалба до судот