Србија ја крева рампата: Во земјава ќе се увезат два милиона литри масло за јадење

„Процесот е почнат, околу 2 000 тони се веќе одобрени, продолжуваме со комуникацијата со Србија и регионот … Продолжи со читање Србија ја крева рампата: Во земјава ќе се увезат два милиона литри масло за јадење