Според Ковачки, власта направила пародија од Илинден, од СДСМ му порачаа да не измислува

„Жално е што власта по кој знае кој пат прави пародија од најсветиот македонски празник Илинден. Жално … Продолжи со читање Според Ковачки, власта направила пародија од Илинден, од СДСМ му порачаа да не измислува