Според Ковачевски Законот за здруженија нема преголеми недоречености: И да биде испратен до Венецијанска, тој сепак е усвоен од Собранието

„Без рзлика дали законот ќе оди во Венецијанска комисија или не, сите закони ќе бидат разгледани во … Продолжи со читање Според Ковачевски Законот за здруженија нема преголеми недоречености: И да биде испратен до Венецијанска, тој сепак е усвоен од Собранието