Спасовски, Заев и Сотировски се сретнаа со вселенскиот патријарх Вартоломеј: Какви сигнали испраќа средбата во Истанбул?

Премиерот Оливер Спасовски, заедно со претседателот на СДСМ, Зоран Заев и директорот на Комисијата за односи со … Продолжи со читање Спасовски, Заев и Сотировски се сретнаа со вселенскиот патријарх Вартоломеј: Какви сигнали испраќа средбата во Истанбул?