Спасовски: Наша должност е да го негуваме и почитуваме Гоце Делчев како лик кој обединува

На 117 години од смртта на Гоце Делчев, премиерот Оливер Спасовски порача дека тој е лик кој … Продолжи со читање Спасовски: Наша должност е да го негуваме и почитуваме Гоце Делчев како лик кој обединува