Советот за етика во медиумите ја отфрли жалбата на Кочо Анѓушев за сторијата на ИРЛ за мазутот

Комисијата, најнапред, заклучила дека се работи за документарен филм од исклучителен јавен интерес, кој обработува сериозна тема … Продолжи со читање Советот за етика во медиумите ја отфрли жалбата на Кочо Анѓушев за сторијата на ИРЛ за мазутот