Советот на јавни обвинители пред Уставен ќе ги оспори законските измени со кои се намалуваат коефициентите на платите на обвинителите

На почетокот на месецов и Судскиот совет со иницијатива до Уставниот суд ги оспори одредбите од измените … Продолжи со читање Советот на јавни обвинители пред Уставен ќе ги оспори законските измени со кои се намалуваат коефициентите на платите на обвинителите