Советничката Белчева бара повлекување и доработка на ДУП за Мал ринг

Таа истакнува дека поразително е што во предложениот план се наоѓаат објекти и земјишта кои се законски … Продолжи со читање Советничката Белчева бара повлекување и доработка на ДУП за Мал ринг