Социјално ранливите категории граѓани ќе добиваат по 3 илјади денари во наредните четири месеци, најави Ковачевски како дел од антикризните мерки

Мерката пофаќа корисници на социјална помош, родители на деца со попреченост, самохрани родители и невработени… Во сетот … Продолжи со читање Социјално ранливите категории граѓани ќе добиваат по 3 илјади денари во наредните четири месеци, најави Ковачевски како дел од антикризните мерки