Состојба во болниците: Хоспитализирани се 1 684 лица, само во Скопје примени 103 нови пациенти

Во ковид-центрите во земјава сместени се 1 684 пациенти и во моментов има околу 230 празни кревети, покажува денешниот … Продолжи со читање Состојба во болниците: Хоспитализирани се 1 684 лица, само во Скопје примени 103 нови пациенти