Сопственикот на објектот кај „Мавровка“: Имав одобрение за обнова

Сопственикот на објектот кај трговскиот центар „Мавровка“, Мевљудин Алити, тврди дека имал одобрение за обнова на локалот … Продолжи со читање Сопственикот на објектот кај „Мавровка“: Имав одобрение за обнова