Сопартијците го бранеа Вељаноски за претседавањето со собраниската седница на 27 април

Русковска до пратениците за 27 април: Дали тоа што два месеца дававте реплики „потполно се согласувам“ е … Продолжи со читање Сопартијците го бранеа Вељаноски за претседавањето со собраниската седница на 27 април