СОНК и МОН ги продолжуваат преговорите за уште десет дена

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК и Министерството за образование и наука (МОН) на … Продолжи со читање СОНК и МОН ги продолжуваат преговорите за уште десет дена