Сомнителен кинески балон лета над САД: Се сретна врвот на Пентагон, Бајден вознемирен

Претседателот Џо Бајден е информиран за движењето на балонот и побара од Пентагон да наведе какви опции … Продолжи со читање Сомнителен кинески балон лета над САД: Се сретна врвот на Пентагон, Бајден вознемирен