Собранието што поскоро да ги усвои измените на Законот за игри на среќа, апелира МФ

Според новото законско решение, се предвидува оддалеченост на објектите во кои се приредуваат игри на среќа и … Продолжи со читање Собранието што поскоро да ги усвои измените на Законот за игри на среќа, апелира МФ