Собранието ја констатираше оставката на Бесими, од ДИК се чека известување кој ќе го заземе неговото пратеничко место

На почетокот на седницата, на која требаше да се утврди бројот на потпретседатели на Собранието, претседателот Талат … Продолжи со читање Собранието ја констатираше оставката на Бесими, од ДИК се чека известување кој ќе го заземе неговото пратеничко место