Собранието денеска ќе расправа за францускиот предлог – за власта шанса за влез во ЕУ, за опозицијата обид за бугаризација

Францускиот предлог за откочување на евроинтеграцијата за земјава, денеска во Собранието е единствена точка на дневен ред … Продолжи со читање Собранието денеска ќе расправа за францускиот предлог – за власта шанса за влез во ЕУ, за опозицијата обид за бугаризација