Со Весела Чернева ги имавме најтешките преговори – вели Бујар Османи

Првиот човек на Државната агенција „Национална безбедност“, Пламен Тончев, во пленарната сала на парламентот излезе со тврдење … Продолжи со читање Со Весела Чернева ги имавме најтешките преговори – вели Бујар Османи