Со Радев може да зборуваме за европски теми, не за историја, дециден е Пендаровски

„За историски теми немам намера да го трошам патот и да патувам во Софија и да разговараме … Продолжи со читање Со Радев може да зборуваме за европски теми, не за историја, дециден е Пендаровски