Случај „Боемска“: Мицкоски бил во друштво на екс-директор на УБК, а непоканет се појавил и командирот на „Тигрите“

Во непосредна близина на објектот, како и во самиот објект забележани се полициски службеници кои по описот … Продолжи со читање Случај „Боемска“: Мицкоски бил во друштво на екс-директор на УБК, а непоканет се појавил и командирот на „Тигрите“