Скопското обвинителство трага по лицата што му помогнале на Мијалков да избега: Бара од МВР видеоснимки и телефонски листинзи

На прашањето од „360 степени“, дали со наредбата се опфатени и податоци за лица од Јавното обвинителство … Продолжи со читање Скопското обвинителство трага по лицата што му помогнале на Мијалков да избега: Бара од МВР видеоснимки и телефонски листинзи