Скептицизмот на Мицкоски наспроти очекувањата на Заев за старт на преговорите со Брисел

Според опозицискиот лидер, премиерот ги урнал преговарачките позиции на земјава со Бугарија, така што тој, како што … Продолжи со читање Скептицизмот на Мицкоски наспроти очекувањата на Заев за старт на преговорите со Брисел