Системот за гласање со отпечаток од прст на „Дермалог“ ќе чини 11,2 милиони евра

Понудата на „Дермалог“, според извори на „360 степени“, била избрана без предвидената електронска аукција, бидејќи за останатите … Продолжи со читање Системот за гласање со отпечаток од прст на „Дермалог“ ќе чини 11,2 милиони евра