Сиријка осомничена за нападот во Истанбул – ја признала својата поврзаност со терористичка група

Во извештајот на полицијата се вели дека 23-годишната Сиријка по име Ахлам Албашир признала оти за нападот … Продолжи со читање Сиријка осомничена за нападот во Истанбул – ја признала својата поврзаност со терористичка група