Синдикатот на Македонска пошта бара средба со Владата за решавање на проблемите, во спротивно ќе организира протести и штрајкови

Доколку во рок од пет дена не се одржи средба, синдикалното раководство на Македонска пошта најави дека … Продолжи со читање Синдикатот на Македонска пошта бара средба со Владата за решавање на проблемите, во спротивно ќе организира протести и штрајкови