Штом се изгласаат уставните измени, одиме на избори, ѝ порача Бујар Османи на опозицијата

„ДУИ го направи својот чекор, очекуваме секоја од политичките партии да направи чекор, да се сретнеме на … Продолжи со читање Штом се изгласаат уставните измени, одиме на избори, ѝ порача Бујар Османи на опозицијата