Што точно рече Денко Малески за бугарската ТВ Европа? (ВИДЕО)

Реакциите за настапот на професорот Денко Малески на бугарскиот телевизиски канал „Европа“ се базираа на кратки извадоци … Продолжи со читање Што точно рече Денко Малески за бугарската ТВ Европа? (ВИДЕО)