Што напиша Јана Белчева во оставката: Во Советот на Центар седат партиски членови без интерес за напредок

Белчева вели дека не сака да биде ничие покритие дека се соработува со граѓанскиот сектор и дека … Продолжи со читање Што напиша Јана Белчева во оставката: Во Советот на Центар седат партиски членови без интерес за напредок