Шпанскиот премиер ја доби поддршката од Ирска и Норвешка за признавање на Палестина

Претходно Санчез рече дека Шпанија има намера да ја признае независната држава Палестина до јули и дека … Продолжи со читање Шпанскиот премиер ја доби поддршката од Ирска и Норвешка за признавање на Палестина