Шилегов: Нема да дозволам рушење на Универзална, очигледно јавноста сака да се реставрира

Шилегов смета дека од политички причини се креира лажна слика во јавноста дека е донесена одлука Универзална … Продолжи со читање Шилегов: Нема да дозволам рушење на Универзална, очигледно јавноста сака да се реставрира