Шидер: Северна Македонија е потребна во ЕУ, но и сега е периодот кога Унијата треба да направи сѐ преговорите да се остварат

Шидер нагласи дека на Македонија ѝ е потребна влада која ќе ги решава клучните проблеми и ги … Продолжи со читање Шидер: Северна Македонија е потребна во ЕУ, но и сега е периодот кога Унијата треба да направи сѐ преговорите да се остварат