Шаќири: Ќе разгледаме нови предлог-решенија за проблемите во училиштата поради дојавите за бомби, државна матура ќе има

Тој нагласи дека е против онлајн настава и најави дека ќе бидат разгледани нови мерки, како во … Продолжи со читање Шаќири: Ќе разгледаме нови предлог-решенија за проблемите во училиштата поради дојавите за бомби, државна матура ќе има