Шахпаска: Со петтиот пакет мерки ќе бидат опфатени и лицата со попреченост

Министерката за труд и социјална политика Јагода Шахпаска информира дека се размислува за директната финансиска поддршка на … Продолжи со читање Шахпаска: Со петтиот пакет мерки ќе бидат опфатени и лицата со попреченост