СЕП: Иако недостигаат дози и за членките на ЕУ, ЕК останува посветена на обезбедување вакцини за регионот

Според Секретаријатот за европски прашања, претставници на ЕК ја поздравиле Северна Македонија за навремената подготовка на Националниот … Продолжи со читање СЕП: Иако недостигаат дози и за членките на ЕУ, ЕК останува посветена на обезбедување вакцини за регионот