Сексуално образование: Лажни вести и говор на омраза по социјалните мрежи

МОН бара одговорност за објавите на социјалните мрежи за наводни содржини во учебници за второ одделение за … Продолжи со читање Сексуално образование: Лажни вести и говор на омраза по социјалните мрежи