Сега во ЕУ ќе можете да го слушнете јазикот, му рече Османи на Кравињо кој се пожали дека не знае македонски

Во однос на јазикот, шефот на дипломатијата порача дека нашата унилатерална изјава не е историски текст во … Продолжи со читање Сега во ЕУ ќе можете да го слушнете јазикот, му рече Османи на Кравињо кој се пожали дека не знае македонски