Седум барања од советот на родители од училиштето „Владислав Рибникар“ до државата

Рокот за одговор на државата и надлежните органи, кој е даден од страна на советот, е една … Продолжи со читање Седум барања од советот на родители од училиштето „Владислав Рибникар“ до државата