Се уште нема решение – СОНК и МОН продолжуваат со преговорите, првите 10 дена за решавање на спорот изминуваат в недела

Нова средба ќе има в недела кога практично истекуваат првите 10 дена предвидени со закон за да … Продолжи со читање Се уште нема решение – СОНК и МОН продолжуваат со преговорите, првите 10 дена за решавање на спорот изминуваат в недела