Сè уште нема конкретен датум за вакцините: Масовната вакцинација ќе започне со „Астра Зенека“ или со кинеските

Министерот уште еднаш повтори дека ќе се вакцинира со „Астра Зенека“ и увери дека оваа вакцина е … Продолжи со читање Сè уште нема конкретен датум за вакцините: Масовната вакцинација ќе започне со „Астра Зенека“ или со кинеските