Се ретчи листата можни наследници на Борис Џонсон

Британскиот министер за одбрана, Бен Вoлас, кој важеше за еден од фаворитите за наследник на премиерот Борис … Продолжи со читање Се ретчи листата можни наследници на Борис Џонсон